Triomf treballat del sènior femení contra el Joviat per sumar dos punts d’or (71-54)

Partidàs de bàsquet entre el primer equip femení de l’AB Premià i el Joviat. Un duel que servia l’equip de Champer per encetar Copa Catalunya a casa i una bona prova per mostrar el bon nivell de bàsquet amb el què compten. Més encara rebent el Joviat, un altre nouvingut que arribava com a líder després del gran partit fet la primer jornada contra el Valls. El duel no va decebre ningú. Ritme alt, bon joc i intensitat màxima en cada jugada. La igualtat era total i, al descans, només un punt separava els dos equips (29-28). La victòria va caure del cantó premianenc gràcies a la bona defensa, a la capacitat de tallar atacs manresans i a la qualitat anotadora de l’equip de Champer. Les premianenques es col·loquen sisenes i guanyen en confiança per a la següent jornada. S’ajorna el partit contra l’Hospitalet, perquè el Pavelló romandrà tancat per la festivitat de dissabte.