El sènior masculí no pot amb la UB Mir (49-82)

Derrota clara i contundent (49-82) del sènior masculí, que dissabte encetava la Tercera Catalana amb la il·lusió habitual de l’inici de curs. Amb el mateix bloc i sense cap canvi, els de Sergi Arteaga van sortir a la pista amb ganes d’engegar de zero i deixar enrera el patiment de l’any passat. Contra els interessos premianencs, al davant hi havia un Mir fet a consciència que no només s’ha reforçat, sinó que vol ser millor que la temporada passada, que va acabar tercer i hi ha pocs retrets a fer-li. El partit el va dirigir l’equip de Montcada a base de bona feina defensiva i molt encert d’atac. Res a fer pels premianencs, que amb un segon quart a favor (21-12) només va fer una mica més llarga l’agonia. Caldrà seguir treballant per millorar. El proper rival serà l’Alella (diumenge, 12.45h)