Visitar el Safa Claror per oblidar la desfeta (57-51)

Diuen els entesos que a mida que s’engrandeixen les victòries, la derrota és més a prop. El sènior femení va trencar diumenge la gran dinàmica de triomfs consecutius. N’acumulaven 14, pràcticament tota una volta guanyant. Una dinàmica que es va trencar a la pista de la JET, a Terrassa, en un partit marcat pel desencert. A destacar també que les premianenques ja han acomplert l’objectiu de treure bitllet per a la final a 4 que es jugarà a Valls els propers 1 i 2 de juny, mentre que les locals busquen sortir del pou i fugir de les posicions de descens. Per intentar passar pàgina de la derrota i recuperar sensacions, aquest vespre les d’Isaac Champer visiten la pista del Safa Claror per recuperar la jornada pendent. El partit es juga a Barcelona (21.30h)