Buscant un miracle

Després de la derrota a Valldemia (62-55), el primer equip masculí busca un miracle dissabte. Per començar bé, l’equip d’Arteaga hauria d’espantar els fantasmes i guanyar el seu partit contra el Gramenet. El cert és que les últimes setmanes l’equip s’ha vist superat per Sant Cebrià Tiana (de 3) i un Valldemia contra les cordes (de 7) en un final de lliga boig. Els premianencs havien fet els deures, depenien de si mateixos, i aspiraven a salvar-se per la via ràpida. En canvi, les derrotes de les últimes setmanes deixen l’equip pendent de Santa Susanna i Valldemia. Per més que guanyessin dissabte, depenen de les derrotes d’aquests dos rivals, que visiten Montgat B i Vilassar de Dalt respectivament. L’equip d’Arteaga ha demostrar que és capaç d’aixecar-se, però en canvi, la pitjor noticia és que en aquesta última jornada de lliga no depenen de si mateixos.