Cap a la final a 4 de Valls

El sènior femení serà un dels quatre equips que disputarà la final a 4 de Valls dels proper 1 i 2 de juny amb l’objectiu de fer-se amb l’ascens a Copa Catalunya. L’equip de Champer hi és per mèrits propis després d’una temporada fantàstica. La victòria de dissabte contra l’Escola del Carme no fa res més que confirmar el gran moment i engrandir els números: 14 victòries seguides, una volta sencera guanyant i una actitud adequada. El partit de dissabte va servir, de fet, per veure les dues cares de l’equip i mostrar del que són capaces. Del millor: gran primera meitat amb reacció ràpida a un mal inici i al descans amb 25 punts de marge. I del pitjor: certa relaxació defensiva que permet les de Sabadell somiar amb ficar-se en el partit. Retallen 24 punts de diferència, es queden a una cistella de la remuntada i les premianenques les frenen en sec. Res a fer quan l’equip de Champer es buida en defensa. Un bon exemple que ha de servir d’avís. La millor noticia és que hi ha quatre jornades de marge abans de marxar cap a Valls i es podrà preparar la final a 4 a consciència.