El sènior femení es venja del Morell (54-68)

Morell posava trampes. La pista del tercer classificat s’havia de visitat amb obligacions afegides: matinar un diumenge amb una hora menys de son, cent- cinquanta minuts de carretera i l’exigència de medir el potencial a la millor defensa de la lliga. Les jugadores d’Isaac Champer van capgirar les dificultats i les van convertir en virtuts. Els primers cinc minuts ho demostren: parcial de 0-14 amb un gran atac i concentració defensiva molt eficaç. El primer quart va marcar la pauta: 6-20. A partir d’aquí, fer mal des del tir exterior, moure pilota amb criteri i minar la punteria i moral d’un Morell poc efectiu. La mínima no va baixar mai dels 12 punts, fruit de la feina i constància d’un equip que s’ha jurat deixar-se la pell a la pista. A cada segon. Premià gaudeix del bàsquet gràcies al primer equip femení, que a falta de sis partits té tres partits de marge per conservar la segona plaça i aspirar a una plaça a la Final a Quatre.