El sènior femení derrota el Valls (65-62)

Partit de traca al Pavelló. El primer equip femení i el Valls van disputar un partidàs al Pavelló, a l’alçada del segon i el primer classificat de Primera Catalana respectivament. Els dos equips van deixar-ho tot a la pista (65-62). Van buidar-se. El partit va estar marcat per la igualtat, sense equip dominant. La màxima diferència va ser de set punts i les noies de Champer van aconseguir-la gràcies a la intensitat defensiva, a apretar les dents quan calia i a creure sempre en la victòria. L’alçada del Valls es va combatre amb velocitat, amb precisió i amb constància. La veterania del rival, amb la passió d’un equip confiat en les seves prestacions. Cada segon era una passa endavant. Quaranta minuts d’infart, d’honor al bon bàsquet i a una Primera Catalana que mereix dos equips que busquen jugar a Copa Catalunya. També agrair al públic l’entrega durant tot el matx. L’esforç va tenir recompensa.