El sènior femení fa un cap de setmana perfecte

El primer equip femení de l’AB Premià ha superat amb nota l’exigent cap de setmana que se li presentava. L’equip entrenat per Champer va superar el Bàsquet Ateneu Montserrat en el partit que les enfrontava dissabte al Pavelló (71-37) gràcies a la fórmula habitual: una bona defensa que permet maquillar les errades ofensives que no permeten marxar ràpid en el marcador a les de casa i fa durar més els partits. La gran tasca de les de Champer va servir per viure tranquil·les a partir del segon quart, remuntada inclosa. El cap de setmana demanava relax, perquè les jugadores havien de recuperar-se ràpid per tornar a jugar diumenge a la pista del Pallejà, en un partit difícil marcat per la necessitat de punts de l’equip local. El Pallejà va plantejar problemes que les premianenques van poder superar i l’esforç defensiu va tornar a ser la clau per sumar la segona victòria de la setmana (50-54) en un cap de setmana perfecte.