Gran triomf del sènior masculí contra el Vilassar de Mar (78-66)

Vilassar de Mar semblava una altra pedra difícil de superar. I de fet, ho va ser. L’equip de Sergi Arteaga demostra que el punt d’inflexió va ser el triomf d’ara fa quinze dies a casa, en l’últim partit contra el Santa Susanna (70-77). Una victòria que va permetre somiar l’equip de casa, dotar-lo de confiança i fer-lo conscient que és capaç de guanyar qualsevol rival. També el tercer classificat de la Terera Catalana. El Vilassar, en canvi, conscient del delicat moment dels d’Artega, va confiar-se un pèl massa, fins a veure que no podrien sumar res de bo del Pavelló en la tarda de dissabte. El sènior masculí suma dos punts importants i és a una victòria de millorar la dotzena posició a la taula. El proper rival serà l’Argentona B.