El sènior masculí passa pàgina contra el Santa Susanna (77-70)

El primer equip masculí va imposar-se al Santa Susanna aquest dissabte (77-70) en el partit corresponent a la quinzena jornada de lliga. Sota la batuta d’Enric Cervera, els premianencs estaven obligats a guanyar per deixar enrere setmanes difícils, on les derrotes s’apilonaven sense premi a l’esforç dels entrenaments. L’ambient del Pavelló clamava a favor, els petits de l’Escoleta animaven en cada acció i la graderia també donava suport jugada a jugada. L’equip defensava fort, apretava les dents i anotava fàcil per aconseguir un bon parcial en el primer període i 21 punts de marge al descans (48-27). Malauradament, el Santa Susanna va recuperar-se i la falta de confiança de les últimes setmanes va començar a posar algun dubte en els premianencs, que tot i patir van acabar sumant la victòria. Merescuda. El proper partit serà contra el tercer, el Teià. Dissabte.