El sènior femení supera el Citylift GEIEG Unigirona B i es manté a la segona plaça

No hi ha setmana sense pressió per al primer equip femení de l’AB Premià. Les jugadores entrenades per Isaac Champer van tornar a fer un molt bon partit per sumar la victòria número 13 del curs (en 16 jornades) i mantenir la segona plaça. Un triomf treballat des de la defensa i gràcies a l’encert d’un equip que es coneix bé i sap de la seva qualitat. La temporada avança amb la victòria com a fet pràcticament constant i això, lluny de beneficiar-les amb cert marge, les condemna a mantenir el mateix nivell, perquè ni Valls ni Morell afluixen. Contra les gironines, les de Premià van tirar de fòrmula: defensa rocosa i bon atac. Així l’equip avança cada jornada amb triomfs i ja només són 14 els partits que li manquen a la lliga. La propera jornada visiten la pista del Barça CBS amb l’obligació de tornar a guanyar.