Victòria contra la Jet per tancar el 2018 guanyant com a local (59-51)

El sènior femení de l’AB Premià va viure un disputat duel contra la Jet (59-51). A priori, el cartell definia un partit sense gaire patiments per a les de Champer, que reforçades amb el retorn a l’equip de Vidal i Rubio, i el fitxatge de Kapa, havien de tenir prou rotació i ofici per guanyar un equip com el Jet, amb capacitat de fer mal, però sense tanta ressistència com les locals. O com a mínim això deia la teoria. A la pràctica, l’equip de Terrassa va ser capaç de complicar la vida a les de Champer, portar-les a cometre errades i pèrdues no forçades, mentre la punteria es resentia. La màxima del partit va ser de deu punts, suficients al final del tercer quart i l’últim per gestionar l’avantatge. El partit no va tenir res de senzill i la Jet demostra que tres victòria en tretze jornades són poques per a un equip que mereix més.