Dues victòries per intentar aconseguir la salvació

El sènior masculí està vivint una odissea en aquest tram final de temporada. Rebre el Boet a casa mai és fàcil. Si els boetistes tenen opcions de pujar i acumulen una dinàmica positiva de resultats encara sembla més difícil. I si la necessitat apreta i la pilota no entra tan fàcilment com era habitual, acaba sent complicat treure el partit. Els premianencs van perdre dissabte contra el Boet (62-79) i això complicava la salvació matemàtica, perquè el Sant Medir havia de jugar el seu partit a la pista de l’Ipsi. La bona noticia és que els de Barcelona van perdre i, per tant, les opcions de salvació es mantenen intactes. El pitjor és el calendari, perquè el proper cap de setmana visiten la pista del Lima Horta, el líder, tot i que ja no es juga res, perquè ja ha aconseguit l’ascens. Esperarem que els jugadors premianenques continuin trobant virtuts i victòries en aquesta recta final d’infart esperant no jugar el play-off de descens.