El sènior masculí s’aferra a la permanència després de guanyar el Vedruna

El sènior masculí de l’AB Premià va treure el partit contra el Vedruna per 66-57 en un duel de victòria obligada que va acabar amb final feliç. La igualtat va ser la tònica de tot el partit. De fet, els graciencs, amb només vuit jugadors i un d’ells lesionat, va presionar i encertar a cistella amb el triple com a aliat. Van guanyar els dos primers quarts i això va servir d’avís pels premianencs, que van creure en les seves opcions i possibilitats gràcies a la insistència. Els de Perdiguero van confiar en el tir exterior per agafar distàncies i van tenir la sort de cara en moments claus. Van entrar els tirs lliures de bonus matiners i va servir per sumar dos punts més en la lluita per la permanència. Queden tres partits i dos d’ells seran a casa, al Pavelló. El proper a casa contra el Boet.