Les xarxes socials de l’AB Premià créixen amb el dia a dia del club

L’Agrupació Bàsquet Premià de Mar ha vist créixer els seguidors de les seves xarxes socials gràcies a l’interès en el dia a dia del club. Les cròniques dels partits cada cap de setmana, sumades a les fotografies diàries i vídeos que apareixen diàriament a les diverses xarxes del club ajuden a veure i seguir d’aprop l’actualitat del club. A Instagram, el club compta amb més de 1.008 seguidors, mentre que a Twitter se superen els 1.150 i a Facebook hi ha més de 480 followers

L’aposta del club per les xarxes socials, la immediatesa i la web permet estar permanentment connectats al club, seguir les evolucions i estar sempre a la última. A més, la inteacció amb els socis i amb jugadors i jugadores és total, també via correu electrònic.