El sènior femení és superior al Femení Osona i suma la segona victòria seguida

El primer equip femení de l’Agrupació Bàsquet Premià va sumar dissabte la segona victòria seguida d’aquest 2018 després de superar el Femení Osona (57-43) en el partit aplaçat de la desena jornada a Primera Catalana. El partit va ser disputat i a les de Champer els va costar trencar el partit. No van marxar en el marcador fins el tercer període, tot i la superioritat mostrada en pista. Les errades sota cistella i la poca fortuna en el tir exterior van permetre que el Femení Osona tingués opcions d’endur-se el partit. L’encert premianenc va permetre posar distància a l’electrònic i, per tant, consolidar la victòria. La propera setmana les de Champer començaran la segona volta a casa contra el CN Sabadell. Aquest primer tram de curs deixa a les premianenques en novena posició a Primera Catalana amb un balanç de 7 victòries i 8 derrotes en els primers 15 partits.

Pots veure les fotografies del prestigiós fotògraf de Mundo Deportivo Pep Morata, qui no es va voler perdre el partit i ens va regalar aquesta galeria.