La tova defensa i el poc encert condemnen el sènior masculí a la segona derrota seguida

Segona derrota seguida del primer equip masculí. Els de Rafa Perdiguero van caure dissabte a la pista del Sagrada Família Claror per 72-68. Quatre punts de diferència, conseqüència directa de la mala defensa i la permissivitat que van tenir els premianencs amb un rival que viu a la zona baixa i necessita els punts de casa per intentar sortir-ne el més aviat possible. El sènior masculí va reaccionar en diverses fases, però el poc encert de tres tampoc no va permetre evolucionar i reaccionar, així que l’encert rival encara va tenir més contundencia. L’equip vol trencar el mal moment i començar la segona volta aparcant dubtes, malgrat no serà fàcil. Visitaran la pista del segon classificat, el Gaudí, un equip a qui ja van guanyar a casa en el debut a Segona Catalana.