Presentació dels equips al Dia del Club el dissabte 27 de gener

Des de la Junta Directiva de l’A.B. Premià us convoquem a la celebració del Dia del Club, que es desenvoluparà al Pavelló Municipal d’Esports el proper dissabte 27 de gener a partir de les 18:00 hores.

L’acte consistirà en la participació del més petits de l’Escoleta durant els descansos del partit de l’equip Sènior Femení i, al finalitzar, sobre les 19:20 hores, farem la presentació de tots els equips del Club de les diferents categories. Calculem que tot plegat acabarà sobre les 20:30 hores.
– 18:00h Partit Sènior Femení Primera Catalana: Demostració de l’Escoleta als descansos.

– 19:20h Desfilada dels equips de totes les categories del Club. Sessió fotogràfica.

– 20:30h Finalització de l’acte.

Així doncs, convoquem a totes les famílies i jugadors/es a compartir aquesta jornada i us agrairem la vostra presència en una celebració tan important per al Club.
Cordialment,
Toni Lirio

President