El sénior femení engega a Primera a la pista del CN Sabadell

El primer equip femení de l’AB Premià i el CN Sabadell es recorden de la temporada passada. Els dos conjunts lluitaven per no perdre la categoria i ara, reforçats i amb diferents aspiracions, intenten millorar els resultats de la temporada passada. Sabadell serà la primera parada del nou sénior femení que lidera Isaac Champer. El tècnic considera que la plantilla està preparada per assolir el repte i començar la competició oficial guanyant. Les jugadores fa dies que entrenen i els primers partits de pretemporada ha servit per calibrar el nivell. En l’últim, van imposar-se al SESE, així que visitaran la cocapital del vallès occidental carregades de moral. Qualitat no en falta: combinen experiències de jugadores joves però que han jugat a categories més altes amb la joventut d’altres més inexpertes que deixen entreveure molt talent. El primer partit es jugarà diumenge a la una del migdia, una hora no gaire habitual que, segons Champer, no ha de ser excusa per tornar a Premià amb els primers dos punts de la temporada.