El primer equip masculí rep el Gaudi en l’estrena a Segona

El sénior masculí de l’AB Premià debutarà dissabte a Segona Catalana. Després de molts anys de viure a Tercera, l’equip premianenc passa pàgina i pensa en els nous rivals a qui tocarà enfrontar-se aquesta 2017/18. El primer que visitarà el Pavelló és el Gaudí B, filial que compta amb talent i jugadors joves que des de l’staff tècnic premianenc esperen frenar amb la bona feina que ha mostrat l’equip a la pretemporada. El tècnic, Rafa Perdiguero, explica que la clau de l’èxit passa per plantar una bona defensa i que això ajudi a guanyar confiança de cara cistella, una qüestió que no preocupa a Perdiguero, perquè la temporada passada el mateix equip ja va ser el màxim anotador de tota la lliga. El primer partit serà dissabte, a casa, contra el Gaudi en horari habitual (17.45h)