Gran trobada d’Escoles de Bàsquet a Alella

 El passat dissabte 10 de juny, els components de l’Escoleta de bàsquet “Els Gafarrons” nascuts del 2009 en endavant van disputar tres partits a la trobada organitzada pel Bàsquet Alella. La jornada va constar de tres partits jugats contra les escoles de Teià, Alella i l’escola GEM de Mataró.

Des les 10 del matí fins prop de la 1 del migdia, els jugadors de l’AB Premià van córrer per la pista, van repartir joc amb els companys, van defensar aferrissadament, van caure, riure, plorar, però sobretot, van gaudir d’un matí de bàsquet i companyonia.
Agraïm el treball dut a terme per l’organització de la trobada i amb aquesta tanquem els encontres d’aquest any, ja que els més grans ja es preparen per conjuntar-se de cara a la temporada vinent.

Per últim, agraïm a tots els pares/mares de l’escola que ens hagin acompanyat durant tota la temporada animant als nostres petits amateurs com si fossin professionals consagrats.
Bon Estiu!!