Frenétic partit de l’Escoleta Els Gafarrons a Argentona

Aquest passat dissabte, a les 9 del matí, l’escola de bàsquet els Gafarrons es va enfrontar a l’escola de bàsquet del Club Bàsquet Argentona.

Els 8 participants en el partit es van trobar una rebuda fraternal per part dels responsables locals. A continuació ens vam dirigir cap a la feina, ja a la pista, per fer un bon escalfament per estar preparats per donar-ho tot.

El partit va tenir moments de tot, des de gran concentració a estones de distensió i divertiment. Es van poder veure jugades molt interessants on tot els jugadors de la pista participaven passant-se la pilota i d’altres on jugadors feien demostració de les seves habilitats amb la pilota.

En acabar el partit ens vam reunir tots plegats a la terrassa del pavelló on vam poder degustar d’un deliciós esmorzar que ens van oferir des del club.

Els agraïm la feina feta i aquesta setmana ens prepararem per la propera trobada el dia 28 a Premià de Dalt