El sènior femení ha de guanyar a Les Franqueses per no deixar la Primera Catalana

L’equip d’Enric Cervera està obligat a superar a Les Franqueses per més de cinc punts de diferència si vol evitar el descens directe i, per tant, tenir opcions de salvar-se si supera la fase de permanència. La millor noticia és que l’equip depen de si mateix després d’una temporada irregular. La millora ha estat notable en les últimes setmanes, però la derrota d’un punt contra el Sabadell després d’un gran inici de partit (49-50) fa que l’average també tingui rellevància en l’últim partit de curs. Una oportunitat per demostrar que l’equip és viu i aconseguir guanyar a les Franqueses, que en la primera volta es va endur el partit del Pavelló per cinc de diferència. El tècnic destaca que les claus de la victòria passen per controlar bona part del partit i aprofitar els moments a favor per marcar les diferències en el marcador per evitar que el rival somiï amb la salvació.