El masculí revifa a costa del Montmeló

Segona victòria seguida pel sènior masculí de l’AB Premià aquest passat dissabte a casa contra el Montmeló. L’equip que entrenen Xavi Martín i Olga Franquesa va imposar-se a un Montmeló en hores baixes que visitava Premià de Mar amb mala dinàmica i amb pocs efectius. Això va aprofitar-ho l’equip premianenc per imposar la seva llei i retrobar les millors sensacions tant en la vessant defensiva com de cara a cistella. La diferència al marcador al final del partit (100-55) indica que els de casa van ser capaços d’obrir escletxa després del descans i no van patir gaire per a sumar dos punts que encara els dóna vida. Queden tres jornades i el proper cap de setmana els de Xavi Martín visiten la pista del Teià, tot esperant que Cabrera i Tiana perdin per intentar millorar la quarta posició de Tercera Catalana.