Bones sensacions en la doble cita de l’Escoleta

CARLES JUANOLA- Gran cap de setmana el viscut pels participants de l’escoleta Els Gafarrons. Dissabte al matí, a Bigues i Riells, es va viure una trobada molt dinàmica amb un gran ambient d’espotivitat, on es va poder gaudir de les evolucions dels més grans de l’escoleta en partits contra el BIR i els Lluïsos de Gràcia. 

Diumenge al matí, a Llicà de Vall, els més petitons també van tenir el seu torn de protagonisme. Fins a quatre partits es van disputar contra equips de Lliçà de Vall i de Granollers. La pista ha estat un fantàstic escenari on demostrar les habilitats tècniques i tàctiques que es van adquirint, tot jugant contra equips de diferents nivells. S’ha de destacar el treball dut a terme pels monitors, que amb una actitud sempre positiva tiren endavant la seva tasca, i dels organitzadors de les trobades, que ho han coordinat tot amb gran encert. Ens queda esperar la propera trobada amb ganes de millorar els resultats obtinguts.