Doble cita per a l’Escoleta aquest cap de setmana

L’Escoleta de l’AB Premià juga molts partits aquest cap de setmana. Dissabte al matí, els més petits del club visiten les instal·lacions del CB Bir per disputar diversos partits en una trobada d’Escoletes en la què també participaran l’equip amfitrió, el CB Bir, els Lluïsos de Gràcia de Barcelona, el CB Bàsquet Sitges i el Sant Joan de Mata. Una bona experiència lúdica i competitiva que ajudara a sumar minuts en pista i a aplicar tot el què han après els jugadors i jugadores als entrenaments. Els partits començaran a les 11 del matí i s’allargaran fins les 14h del migdia.

I això no és tot. El cap de setmana serà exigent, perquè diumenge hi ha una nova cita al calendari amb destinació a Lliçà d’Avall. L’Escoleta de l’AB Premià haurà de recuperar forces ràpidament per disputar nous partits a una nova trobada d’escoles amb el mateix Lliçà d’Avall, l’Escola Pia Granollers, el CB Granollers i l’UB Llefià. És un autèntic luxe poder jugar minuts i compartir bon moments amb jugadors de tants equips diferents.