El sènior supera l’IPSI i entra a la lluita per evitar el descens

El primer equip femení va superar l’IPSI (61-50) en la jornada vint-i-dos de Primera Catalana. L’equip que entrenen Enric Cervera i Isaac Champer va ser capaç d’imposar-se gràcies a l’encert i a la bona defensa, sobretot a partir de la segona part. Les premianenques van pitjar l’accelerador i va anar marcant el tempo del partit, cosa que va posar pressió a l’IPSI i va impedir que les de Barcelona pensessin amb claredat. L’encert des del tir lliure i transicions ràpides després de recuperacions defensives van permetre a les jugadores de l’AB Premià anar posant distància. Hi va haver moments de +20 (50-30) al tercer període, malgrat l’IPSI es negava a admetre la realitat. Al final, els dos punts es queden a casa i l’average a favor de les visitants, que també van guanyar d’onze, però van ser capaces d’anotar més punts. La lluita aferrissada per les últimes posicions marcarà el tram final de temporada i les premianenques són conscients que bona part de l’èxit depen d’elles mateixes. La propera jornada visiten la pista del Minguella, un altre rival directe.