Sisena derrota seguida del sènior femení

Després d’haver aconseguit superar un mal primer tram de temporada, les jugadores del sènior femení han tornat a caure en una dinàmica negativa de resultats. Hauran de tirar d’orgull per a superar els propers obstacles que els presenti la Primera Catalana, perquè són últimes a la categoria i els rivals comencen a allunyar-se. Dissabte no van poder guanyar a la pista dels Lluïsos de Gràcia i es compliquen l’esdevenir. El marcador final a Barcelona (61-41) les deixa a un partit del següent rival, així que guanyar és indispensable. Dissabte van aconseguir dominar el marcador i al rival al descans (18-21) gràcies a una bona defensa. En canvi, l’efectivitat de cara a cistella continua sent un hàndicap. Les d’Enric Cervera van veure com les jugadores dels Lluïsos eren capaces de capgirar el marcador i quedar-se els dos punts. Costa arribar a 60 punts i tancar partits. El primer equip femení es complica la permanència.