Gran Trobada d’Escoletes a Premià amb un gran paper de Els Gafarrons

CARLES JUANOLAGran matinal al Pavelló Municipal d’Esports de Premià de Mar. Els petits guerrers de l’escola de bàsquet Els Gafarrons provaven per primer cop aquesta temporada les seves habilitats vers altres escoles. En concret han vingut a jugar equips de Sentemnat, Sant Adrià de  Besós, Bigues i Riells i Pineda de Mar.

El matí s’ha encetat amb diversos partits de vint minuts cadascun on s’han anat veient les evolucions de tots els jugadors i jugadores. Després d’una aturada a mig matí per fer una fotografia de grup, s’han reprès els partits dels més grans, mentre els més petits demostraven les seves habilitats amb la pilota de bàsquet amb un circuit que els monitors han dissenyat a tal efecte.

Cap al migdia ha acabat l’activitat lliurant a tots els participants un petit refrigeri compost d’una peça de fruita, una ampolla d’aigua i unes llaminadures per a poder recuperar les forces.

Un agraïment a tots els voluntaris i voluntàries que durant el matí han col·laborat amb els organitzadors per a que l’acte sigui tot un èxit. SEGUIM CREIXENT!!