Trobada d’escoles de Bàsquet al Pavelló de Premià de Mar

L’Agrupació Bàsquet Premià de Mar ha organitzat per a dissabte 25 de febrer una trobada d’escoles de bàsquet en què es donaran cita cinc equips. Els Gafarrons de l’AB Premià es dividiran en tres equips: blancs, blaus i petits, i s’enfrontaran al CB Setnmenat, UER Pineda, CEB Bir i UB Sant Adrià.

El Pavelló d’esports de Premià de Mar acollirà partits des de les 9h i fins les 12h, on cada equip podrà disputar un mínim de dos partits, de 20 minuts a temps corregut. Aprofitant moments de descans, els jugadors podran recórrer un circuit d’habilitats relacionat amb el bàsquet.

Tots els participants rebran una bossa amb una peça de fuita, una ampolla d’aigua i alguna llaminadura per recuperar forces. Des de l’AB Premià agraim el suport dels clubs participants i esperem que sigui una trobada exitosa.

Consulta el quadre de partits: