El sènior masculí segueix guanyant abans d’afrontar el repte de Tiana

Vuitena victòria de forma seguida pel sènior masculí de l’Agrupació Bàsquet Premià de Mar. Els de Xavi Martín i Olga Franquesa ho han guanyat tot des del dinou de novembre i segueixen mostrant una línia ascendent que els ajuda a superar partits. Aquest dissabte van guanyar el Montornès (81-49) i han escalat a la tercera plaça de Tercera Catalana. Això sí, no perquè els rivals donin treva, sinó perquè el Sant Cebrià Tiana havia d’aplaçar l’enfrontament d’aquesta jornada. Els equips capdavanters es van passar la responsabilitat de guanyar uns a altres, setmana a setmana, minut a minut. Una cursa de fons de la que ni Granollers, Cabrera, Tiana i Premià vol quedar fora. Sembla que només hi haurà diferències quan s’enfrontin entre ells i la primera cita és aviat: els premianencs visiten el Tiana el proper diumenge (17.45h). Primer duel important en què guanyar significa seguir en la lluita, però no és sinònim de premi final.

abp-montor3 abpmontor2