El sènior masculí supera el Cardedeu i suma la setena victòria seguida

El primer equip masculí continua l’emocionant carrera en la llutita per les primeres places de Tercera Catalana. L’equip dirigit per Xavi Martín i Olga Franquesa va tornar a demostrar que aspiren a tot i van tornar a fer una execucció perfecte del pla de partit. Els premianencs han estat seriosos i disciplinats en els últims partits i això també els va permetre superar el Cardedeu. Després d’una gran primera part, manaven amb 56 punts i van acabar eixamplant diferències fins el marcador final (57-93). Era una victòria importantíssima, la setena seguida, conscients que el duel entre Sant Cebrià-Tiana i Cabrera només deixaria un guanyador. Ara encara queda tot més igualat i tots tres equips tenen 30 punts. Intentant posar pressió a Granollers passaran bona part del que queda de curs: obligats a guanyar-ho tot i esperant anar perdent rivals pel camí. La propera setmana hi ha un sènior masculí-Montornès al Pavelló.