El sènior masculí tanca la primera volta amb victòria i tercers

El primer equip masculí de l’Agrupació Bàsquet Premià de Mar tancava la primera volta de Tercera Catalana amb una victòria sobre el Virolai en un partit en què cap dels dos equips no va relaxar-se. Els de Xavi Martín no van poder fer-ho, perquè el rival no els ho fa permetre. Els premianencs només van marxar mínimament al marcador i van respirar tranquils a les acaballes de l’últim quart i fins llavors van haver de guanyar-se la victòria minut a minut. Insistint. El Virolai no va abaixar els braços en cap moment i va complicar força la vida a un Premià que no va estar tan inspirat com en altres tardes al Pavelló. Tot i això, la victòria va acabar arribant per 17 punts de diferència (69-52). D’aquesta manera, els premianencs tanquen la primera volta amb 26 punts, a la tercera plaça de Tercera Catalana gràcies a l’average. Empaten a punts amb Sant Cebrià i la Garriga i aquest últim serà el pròxim rival. Els de Xavi Martín comencen la segona volta a casa dissabte (19.30h) amb l’objectiu de millorar els números del primer tram de curs. 

abpvirolai3 abpvirolai2