El sènior femení s’endú la victòria a la pròrroga

El primer equip femení de l’AB Premià va ser capaç de guanyar el partit de dissabte contra l’Olot després de veure com el partit es convertia en una muntanya russa. Les noies que entrena Enric Cervera van sortir a manar a la pista, però van veure com l’Olot responia al desafiament fins a aconseguir empatar el primer quart (17-17). El partit va ser un cúmul de virtuts i regals. Les premianenques combinaven minuts de bon bàsquet, de joc interior i exterior i grans punts amb d’altres fases de dubtes, joc lent i regals per a un Olot que sortia tan ràpid del partit com es recuperava. El matx no va donar treva i al final els dos conjunts van arribar a al pròrroga (59-59). L’extra-time va ser a favor de les premianenques durant tres minuts i mig i amb sis punts a favor, el minut i mig restant va ser de patiment i bon treball defensiu. Una nova victòria per a començar l’any amb optimisme. És la tercera victòria de l’any per a les premianenques que ara visitaran els dos últims rivals de la taula de Primera Catalana, amb l’objectiu d’allunyar-se de la part baixa.

seniorolot1