El sènior femení es despista contra el Joventut Les Corts

Una mala entrada al partit de la jornada número 12 contra Les Corts no va permetre al sènior femení de l’AB Premià suma la tercera victòria consecutiva. El partit va acabar amb derrota (72-53) perquè el Joventut Les Corts va sortir més endollat i va aprofitar la joventut de la seva plantilla per fer mal a les noies d’Enric Cervera. Hi va haver moments en què les premianenques van tenir opcions de baixar de 10 punts al marcador i guanyar la batalla psicològica a les de Barcelona, però les de Premià van ser incapaces. Una derrota que lamenten les jugadores, tot i que el cos tècnic assegura no estar preocupat, perquè l’equip ja ha fet una passada endavant i estan segurs de la millora. Encara queden tres jornades per tancar la primera volta i les de Premià són penúltimes amb 14 punts.