El sènior masculí supera el Montmeló a domicili

Nova victòria del sènior femení, que aquest cap de setmana va superar el Montmeló a domicili gràcies a 27 punts de marge (81-54). És la segona seguida per a l’equip de Xavi Martín i Olga Franquesa i la vuitena del curs en dotze jornades a Tercera Catalana. Els premianencs van sortir endollats a Montmeló i van aprofitar cada quart per anar posant distància amb un rival incapaç d’atrapar al sènior masculí de l’Agrupació Bàsquet Premià. El descans va acabar amb 11 punts a favor dels interessos premianencs (28-39) i van aprofitar la segona part per tancar el partit i sumar aquesta nova victòria. D’aquesta manera, el primer equip masculí avisa els rivals i perseguidors i posa pressió als primers equips de la taula, mentre espera que Granollers i Cabrera punxin. Són tercers amb 20 punts.