El sènior femení fa una gran primera part, però no remata

Faltarà preguntar-se si és el Sant Andreu de Natzaret un rival apropiat al que mesurar el potencial. Les de Badalona estan cridades a estar a la part alta de Primera Catalana i les premianenques a conservar la categoria. Així les coses, és difícil posar-se a prova contra un rival que té més experiència i més vagatge en una lliga crua i complicada. Tot i així, val remarcar el gran inici de les premianenques, que van marxar al descans guanyant de 4 i deixant al Sant Andreu de Natzaret contra les cordes. Les de Rubén Zubillaga encara no han guanyat en les primeres cinc cites, però és cert que hi haurà rivals als que costarà enfrontar-se. Equips que van a per altres objectius i que saben de què va la història. Lluny d’enfonsar-se les premianenques hauran de seguir remant i treballar fort per aconseguir capgirar la dinàmica (73-54).