A pel repte de Natzaret

El sènior femení visita aquesta tarda la pista del Sant Andreu de Natzaret, a Badalona. Una pista que coneixen bé i saben que sempre és complicada. Cert és que les premianenques van enfrontar-se la temporada passada a l’equip B i que avui hauran de donar la seva millor versió per intentar superar el primer equip de les badalonines, imposar la seva llei i sumar la primera victòria. Les de Premià esperen recuperar algunes de les jugadores que arrosegaven molèsties i sortir amb més intensitat que el partit davant els Lluïsos. Per la seva part, el Sant Andreu de Natzaret ha estat capaç de sumar dues victòries en les primeres quatre jornades i avui també sortiran a jugar els quaranta minuts exigides, perquè són un equip que lluitarà per ser a la part alta de Primera Catalana. El partit, avui dissabte a les 18h.

Escolta l’entrevista prèvia amb Rubén Zubillaga, a Ràdio Premià de Mar