Gran èxit de la campanya solidària contra el càncer de mama

La campanya de venda de mocadors de color rosa en suport a  l’Associació Espanyola contra el Càncer (AECC) i la seva campanya de sensibilització “Suma’t al rosa”, amb motiu del  Dia Contra el Càncer de Mama, ha estat un èxit absolut perquè el dissabte, aprofitant els partits del club, es van vendre més de 300 mocadors.

L’objectiu de l’AB Premià ha estat ajudar a conscienciar la població de la importància del diagnòstic precoç del càncer de mama per guanyar la lluita contra aquesta malaltia, que afecta més de 5.300 dones l’any a Catalunya.

Un moment magnífica va ser dissabte per la tarda, quan les jugadores del Júnior i del Sènior es van fer una foto conjunta amb el mocador rosa, un color que es podia veure també per tot el pavelló i les seves graderies.

Per aquest motiu i en suport també a la nova delegació premianenca de l’Associació Espanyola Contra el Càncer, el club va posar a la venda  mocadors commenoratius a només 3 euros.  Els diners aniran a parar a aquesta entitat.

Cal recordar que el càncer de mama és el càncer més freqüent en les dones, especialment a partir dels cinquanta anys. A Espanya, cada any, 25.000 persones són diagnosticades de càncer de mama: 1 de cada 8 dones tindrà càncer de mama al llarg de la seva vida. L’AB Premià vol contribuir i fer d’altaveu del problema i fa una crida als seus socis i sòcies a compartir un dia solidari. Vine dissabte a comprar un mocador! Suma’t al rosa!