Al final no ha pogut ser, derrota amb un gran sabor de boca i treball del Cadet Femení

CARLES TRELL – El Cadet Femení no va poder superar el Sant Jordi de Rubí en un partit marcat per la igualtat i les poques diferències en el marcador, la qual cosa va fer que el final les locals guanyessin per només sis punts de diferència.

El marcador final de 67-61 ho diu tot, un marcador ajustat que es va decidir al final per petits detalls. Les jugadores entrenades per Carles Trell i Judit Llinares, tot i perdre, van jugar a un excel.lent nivell de joc, un gran ritme de partit i sobretot d’intensitat, deixant una excel.lent imatge a la pista.

Aquesta derrota és un altre aprenentatge i de ben segur que amb les ganes que tenen de millorar i treballar arribarà ben aviat la segona victòria. El proper partit diumenge 23 contra A.E.S.E, tocarà treballar de valent per aconseguir una victòria amb el mèrit del treball. Força A.B.Premià!