Dia contra el càncer de mama: L’AB Premià se suma al rosa!

Cada any, el 19 d’octubre se celebra el Dia Contra el Càncer de Mama com a recordatori del compromís de tota la societat en la lluita contra aquesta malaltia.  L’objectiu del dia és conscienciar la població de la importància del diagnòstic precoç del càncer de mama per guanyar la lluita contra aquesta malaltia, que afecta més de 5.300 dones l’any a Catalunya.

Amb motiu d’aquesta commemoració, l’Associació Espanyola contra el Càncer (AECC) organitza a Catalunya la campanya de sensibilització “Suma’t al rosa”, a la qual l’A.B. Premià s’hi ha volgut afegir. Per aquest motiu i en suport també a la nova delegació premianenca de l’Associació Espanyola Contra el Càncer, el club posarà a la venda  mocadors commenoratius a només 3 euros. Serà el proer dissabte, tot coincidint amb els partits que es disputaran al pevelló.

Cal recordar que el càncer de mama és el càncer més freqüent en les dones, especialment a partir dels cinquanta anys. A Espanya, cada any, 25.000 persones són diagnosticades de càncer de mama: 1 de cada 8 dones tindrà càncer de mama al llarg de la seva vida. L’AB Premià vol contribuir i fer d’altaveu del problema i fa una crida als seus socis i sòcies a compartir un dia solidari. Vine dissabte a comprar un mocador! Suma’t al rosa!