El sènior masculí segueix guanyant

Tercera victòria consecutiva del primer equip masculí de l’AB Premià, que aquest diumenge va superar el Montornès per quatre punts de diferència (78-82) que els permeten mantenir l’embranzida i sumar sis punts en un inici de lliga fantàstic a Tercera Catalana. D’aquesta manera, els de Xavi Martín comparteixen liderat amb Granollers i Masnou, que són els únics equips que han aconseguit un balanç total de victòries. Els premianencs visitaven un Montornès que no havia aconseguit guanyar cap de les dues primeres jornades, i la pressió pels locals es va traduïr en més obstacles del compte dels que preveien els de Martín. Victòria suada, treballada amb constància, però aconseguida. La propera jornada els premianencs tornaran a jugar com a locals i rebran la visita del Sant Cebrià-Tiana, un rival que vindrà dolgut, depsrés de perdre contra el Torelló i haver guanyant els dos primers partits.