El sènior femení reacciona, però no pot amb el Sant Cugat

El primer equip femení de l’AB Premià no va poder superar el Sant Cugat en la segona jornada de lliga a Primera Catalana (48-54). Les premianenques van sortir ben col·locades sobre el parquet i amb la intensitat adequada. El problema va ser la punteria. Les jugadores del vallès van estar més encertades de cara a cistella i van endur-se un primer quart amb una diferència clau en l’esdevenir del partit (8-21). Els tretze punts de marge van ser un entrebanc per a les noies de Zubillaga, que van donar la cara i van superar el Sant Cugat al segon i tercer quart, i van empatar l’últim. Les premianenques van aguantar i pressionar bé en defensa, però les jugadores de Vicenç Poblet van ser capaces de minar la moral a un Premià que va quedar-se molt a prop del rival, incapaç d’anotar la cistella clau i psicològica. Primer partit a casa amb una gran capacitat de reacció per part de les locals, però sense premi. De moment, les de Zubillaga sumen dues derrotes en els dos primers partits.


ctsiah8wcaan6zj