La Primera Catalana torna al Pavelló

El sènior femení de l’Agrupació Bàsquet Premià de Mar tornarà a competir aquest dissabte al Pavelló. Fa mesos que el parquet premianenc no les veu competir i, en aquest cas, les noies de Rubén Zubillaga ho fan a primera catalana, després d’haver aconseguit l’ascens. Un Pavelló que ha de donar moral i confiança a les premianenques, que van caure en la primera jornada contra el Geieg B (62-50) tot i que les sensacions al final del quaranta minuts van ser molt positives. La primera catalana demanarà una marxa més, ser més intenses i una concentració total. L’equip de Zubillaga haurà d’enfrontar-se a un Sant Cugat que encara no ha competitit. Les del Vallès han pogut preparar a consciència el partit i han comptat amb més setmanes de marge, tot i que competir fora de casa pot ser costós i no tenir rodatge competitiu, també. Els dos equips es veuran les cares dissabte a les 17.45h.

Escolta l’entrevista prèvia al partit de Rubén Zubillaga a Ràdio Premià de Mar