El sènior masculí vol mantenir la inèrcia guanyadora

Inici de lliga immaculat pel primer equip de l’AB Premià. L’equip de Xavi Martín vol allargar la bona dinàmica i ha entrenat fort per superar el repte que planteja la tercera jornada de Tercera Catalana. Els premianencs visitaran el CB Montornès diumenge a la tarda (16h). Un rival incòmode que ha estat incapaç de sumar la victòria en cap dels dos primers partits, així que els locals es deixaran la pell per intentar guanyar a casa. Ho evitaran els premianencs, que després de superar el Cardedeu per un marcador contundent (92-47), vitagen amb un gran estat de forma i ànim. El físic i la bona rotació de l’equip ha servit al sènior masculí per mantenir-se fresc durant els 40 minuts i ha permès a tots els jugadors tenir un paper fonamental. Diumenge, hauran d’estar preparats per mantenir la inèrcia guanyadora.

Escolta l’entrevista de Xavi Martín als micròfons de Ràdio Premià de Mar