Torn del femení a Primera Catalana

El sènior femení de l’Agrupació Bàsquet Premià de Mar enceta aquest diumenge la competició de Primera Catalana. L’equip dirigit per Rubén Zubillaga buscarà la primera victòria del curs a la pista del GEIEG B, un rival sempre complicat i conegut per la seva lluita i entrega. Les premianenques començaran exigides en una Primera Catalana que les veu competir de nou després de vàries temporades alternant la Primera i la Segona. Un nou curs de bàsquet que les noies de Zubillaga volen prendre’s sense pressió. Competint cada cap de setmana i deixant-se la pell sense fer cas als números. Bàsquet en estat pur i prou. L’equip té capacitat més que suficient per superar el curs i la pretemporada també ha ajudat per a carregar de nou les bateries. El partit serà diumenge a partir de les 12.30h del migdia.

Paraules de Rubén Zubillaga a Ràdio Premià de Mar

Ir a descargar