Record del Torneig de Benasque

L’Agrupació Bàsquet Premià de Mar va participar al “Torneo Valle Escondido” els dies 24, 25 i 26 de Juny a la localitat de Benasque situa i la representació del club en aquest torneig va estar formada per 4 equips: el Mini i el pre-infantil femení i el Mini masculí A i B.El paisatge paradisíac de la Valle va fer gaudir els participants d’uns dies de bon bàsquet entre meravelloses muntanyes del Valle de Benasque amb un ambient excel.lent que va fer que tots els equips gaudissin del torneig i de totes les activitats realitzades durant l’estada.

El divendres dia 24 és va realitzar una desfilada de tots els equips participants pels carrers de la localitat aragonsesa, després que el Mini A masculí disputés el primer partit, on va aconseguir la seva primera victòria contra Alta Ribagorza. Aquella nit els equips de l’Agrupació Bàsquet Premià de Mar van poder compartir tots junts el sopar en el mateix hotel.El dissabte és presentava un dia llarg però, ple d’emocions i amb ganes de començar a jugar. Els equips de l’Agrupació Bàsquet Premià de Mar van disputar els primers partits amb diversos resultats però amb molt bones sensacions. Així que com a premi, a la tarda els jugadors van poder gaudir del Kayak per desconnectar del bàsquet i fer quelcom diferent amb els companys d’equip. Unes hores distesses que van servir per refrescar-se i disfrutar d’un esport més difiícil de practicar. L’últim dia, és van realitzar els diferents partits per definir la posició final del torneig i les corresponents finals de cada categoria. L’entrega de trofeus i obsequis va ser la cirereta del pastís a tres dies màgics de bàsquet excel·lents.

El resultat final del torneig per part de tots els participants és magnific i van aconseguir deixar el nom del club en molt bones posicions. El Pre-infantil femení arribar a la final amb un sabor amarg després d’acabar segones, després d’un enorme torneig. El Mini femení va acabar en 11ª posició, fent un gran joc i millora de tot l’any. Aquest bon resultat i sobretot la millora del aprenentatge les farà tornar amb moltes ganes de cara l’inici de temporada. Pel que fa als minis masculins, van realitzar un gran paper, competint tots els partits de manera magnífica contra grans equips del territori Espanyol. La 5a posició del Mini A i la 7a del Mini B van fer que tots els equips del club marxessin de Benasque amb un gran somriure i una gran experiència que poden carregar a les seves respectives motxilles i fer servir de motivació per a seguir aprenent.