L’escoleta creix!

L’escoleta ha fet una passa endavant i són prop de trenta nens i nenes els que ja en formen part i comencen a aprendre l’apassionant món del bàsquet. Una escoleta que entre els seus objectius principals fomenta la pràctica de l’esport i el bàsquet, els valors i també un compromís amb els jugadors i jugadores que més enllà de l’àmbit competitiu també aprenen a relacionar-se entre sí, a valorar l’esforç i la importància del treball en equip. Ha acabat aquesta temporada per a l’escoleta amb les sensacions que els més petits de l’AB Premià poden fer una gran passa endavant. Tot plegat gràcies a la bona feina del cos tècnic, a la confiança dels pares i als propis jugadors i jugadores que en formen part, així com el creixement exponencial de jugadors gràcies a les campanyes per a que nous talents en formin part. I per molts més anys.