Gran paper a Sant Quirze!

Quatre equips de l’Agrupació Bàsquet Premià de Mar van participar dissabte en un torneig a Sant Quirze del Vallès. El premini masculí, el mini masculí i femení i el cadet femení van fer grans actuacions i van aconseguir quedar molt ben classificats. El premini masculí i el cadet femení es van coronar campions dels seus torneigs mentre que el mini femení va quedar segon i el mini masculí, tercer. Una bona experiència més enllà de la competitivitat i els resultats esportius que va servir per a fer equip, club i gaudir de noves sensacions. Volem felicitar els equips i animar-los a seguir aprenent, perquè el camí no ha fet més que començar. A més, el de Sant Quirze va servir també de preparatiu per al torneig de Benasque que es celebrerà el cap de setmana del 24 de juny i en el que també hi participaran quatre equips del club.