Remuntada de 1a!

El sènior femení de l’Agrupació Bàsquet Premià de Mar va superar la primera eliminatòria del play-off d’ascens a Primera Catalana després de capgirar el marcador del doble partit que les va enfrontar al Sant Just (43-50). L’equip que entrena i dirigeix Rubén Zubillaga es desplaçava a Sant Just Desvern amb l’objectiu de remuntar els dos punts de difència del primer partit i van acomplir-lo amb escreix. Una bona victòria que es va quallar des de l’inici gràcies a una molt bona entrada de partit, molta intensitat i ritme alt. Les premianenques van gaudir de molta inspiració en atac i la concentració defensiva va ser bàsica per anar treient poc a poc al rival del partit. Al descans la diferència era de nou punts (21-30) i mantenir el mateix guió era clau per aconseguir la fita. És cert que la tensió competitiva feia preveure que el marcador seria curt i que cada detall compataria, i és per això que allargar les diferències costaria. Val fer menció que les premianenques van estar molt a l’alçada de les expectatives. Res de vertígen ni mal d’alçada. Conssistència i molta entrega per aconseguir tancar el partit amb vuit punts sobre el Sant Just (40-48) i superar la primera ronda. Ara tocarà medir les forces al guanyador de l’altra eliminatòria, el Cervera. El primer partit es jugarà dissabte 4 de juny al Pavelló de Premià de Mar i la tornada serà a domicili només un dia més tard. La tranquil·litat és saber que aquest equip és capaç de tot.